top of page
P5013527.JPG

VACATURES

StoryTiles en Oud & R-Style openen samen een winkel in Arnhem! 

We zoeken een Verkoopmedewerker (voor 1 tot 2 dagen per week) én een Shopmanager (voor 4 dagen in de week). Als Shopmanager zoeken we een collega met 2 á 3 jaar winkelervaring.

Musts zijn dat je het leuk vindt een gesprek te voeren met klanten en iedereen vriendelijk welkom heet in jouw winkel. Je hebt feeling met woninginrichting in ’t algemeen, maar vooral natuurlijk met de tegels van StoryTiles en de prachtige lampen en kussens van Oud & R-Style! Je kunt mensen advies geven, denkt met ze mee en laat ze verschillende opties zien die mooi zouden kunnen zijn. Je bent dus bereid om de handen uit de mouwen te steken, af en toe met helpen in het atelier maar óók als het om het schoonmaken en opruimen van de winkel gaat.

Verder ben je netjes en accuraat met producten, apparatuur en geldhandelingen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Verder ben je open, daadkrachtig, energiek en enthousiast om samen met de rest van het team de winkel aan de Bakkerstraat tot een succes te maken.

De winkel gaat 1 oktober open, maar je kunt per medio september al starten.

Interesse? Je kunt je CV en motivatie voor 7 juli mailen naar:
info@oudenr-style.nl

StoryTiles in ‘t kort:
Wij maken sinds 2013 tegels als kleine kunstwerkjes aan de muur. Onze tegels worden met de hand gebakken en door onszelf ontworpen. Authentiek maakproces en 100% Nederlands design. De 200 tegeltjes in ons halfjaarlijks veranderende collectie vertellen een miniatuurverhaal met hun ontwerp en worden gekocht als gifts of als muurdecoratie in huis. Ook worden ze getegeld samen met blanco tegels op bijvoorbeeld schouwen en keuken- en badkamerwanden. 

Oud & Rstyle in ’t kort:
Oud&R-style heeft een passie voor ambacht, stoffen en verlichting. Alles is handgemaakt en kan samengesteld worden naar wens. We werken met de mooiste stoffen en vermaken vazen en beelden tot lampen. Ook werken we met opdrachtgevers zoals winkels en interieurstudio’s. 

Enkele van onze voorwaarden:

  • Een dag in het weekend werken is een must. In het weekend ontvang 50% toeslag.

  • Liefst woon je in Arnhem en kun je lekker op de fiets naar werk komen.
    Indien van toepassing kunnen we een reiskostenvergoeding bespreken.

  • Lunch vergoeden wij als werkgever.

  • 22 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.

  • We bieden voor beide functies een marktconform salaris.

  • In pensioenopbouw is voorzien.

bottom of page