top of page
IMG_1001.jpg

 

MAATWERK

De keuze is reuze

MAATWERK

Je kent dat wel, je hebt een lampenvoet op zolder of in de schuur staan welke je al jaren mee neemt maar je eigenlijk geen eindbestemming geeft. De lampenkap is stuk, verkleurd of past niet meer in je interieur en bij de woonboulevard kun je niets naar je smaak of formaat vinden. 
Oud & R-style gaat samen met jou op zoek naar de juiste lampenkap om je lamp een tweede leven te geven. Je kiest het juiste formaat en de stof naar je smaak en ik ga voor je aan de slag. De stof eerst thuis zien en voelen? Dat kan door gratis stofstalen op te vragen.

 

Hoe gaat zo’n maatwerk opdracht nou eigenlijk in zijn werk? Ik heb zelf een ruime verzameling aan (uitsluitend) vintage vazen en beelden. Hier kun je uit kiezen. Uiteraard kan je ook zelf een vaas opsturen of langs brengen. Wil je graag een ‘nieuwe’ vaas laten vermaken tot lamp, bijvoorbeeld van HK living of VT wonen? Ook dat kan, wel graag zelf aanschaffen en bijvoorbeeld rechtstreeks naar mijn atelier laten sturen.

Voor een bestaande lampvoet een lampenkap uit zoeken kan natuurlijk ook. Is de elektra en/of fitting toe aan vervanging? Ik reviseer ook bestaande lampen.

Je droomlamp samenstellen kan volledig digitaal of op afspraak in mijn atelier in Oosterbeek.

bottom of page