top of page
P5013444.JPG

Verzenden en retour

Ik heb besteld via de webshop, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Verzendtermijn is 3-5 werkdagen. Maatwerk opdrachten plan ik in waarbij ik het verwachte verzendtermijn van te voren met je bespreek. Zodra de bestelling verstuurd is ontvang je een Track&Trace link van DHL Parcel in de mail.

 

Kan ik het pakket ook ophalen in je atelier?

Bij het afrekenen in de webshop kun je de optie ‘afhalen in atelier’ aanvinken, ik neem contact met je op om een ophaal afspraak te maken. Maatwerk opdrachten ophalen kan ook altijd, maar laat van te voren even weten wanneer je langs wilt komen.

 

Ruilen of retourneren

Een lamp en/of lampenkap uit de webshop kan geruild worden als het niet voldoet aan je verwachtingen. Laat dit binnen 7 dagen na ontvangst aan mij weten door een e-mail te sturen naar info@oudenr-style.nl, vermeld in de mail de reden voor ruiling of retournering en je ontvangt van mij een e-mail met instructies voor het terug sturen. De te retourneren lamp en/of lampenkap dient binnen 14 dagen na ontvangt terug in mijn bezit te zijn. Anders is de aankoop definitief.

Bestel je een maatwerk lamp en/of lampenkap welke ik op verzoek voor je heb gemaakt. Kan deze helaas niet worden geretourneerd.

Bij een defect, zoals in bijvoorbeeld de elektra kan deze tot 4 weken na aankoop gerepareerd worden door Oud&R-style. Mits dit defect is aangedaan door Oud&R-style en niet door eigen toedoen of andere invloeden na vertrek van het product bij Oud&R-style.

Kies je ervoor bij retournering van een webshop aankoop het aankoopbedrag terug te ontvangen. Dan stort ik binnen 14 dagen het aankoop bedrag aan je retour. Mits ik de retourzending in goede orde heb ontvangen. De verzend kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

 

Het ruilen of retourneren is aan een aantal voorwaarden gebonden:

Ik verzend de lamp en/of lampenkap met uiterste zorg in daarvoor aangeschafte stevige dozen en verpakkingsmateriaal. Deze graag hergebruiken bij retournering. Uiteraard mag de lamp en/of lampenkap niet beschadigd zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct versturen van het pakket. Oud&R-style kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kwijtgeraakte/beschadigde pakketten.

 

Retour adres:

Oud&R-style
Emmastraat 20
6862 GT Oosterbeek
Nederland

Heb je vragen over het ruilen of retourneren, neem contact met mij op.

bottom of page